divendres, 30 de març del 2007

A les meves amigues regidores

Ahir vaig anar a fer una conferència a St. Boi, convidada per l'Ajuntament, sota el tema "Cap a un nou lideratge de les dones". Un tema difícil de desenvolupar en, només, quinze minuts! Es tractava de l'acte de cloenda d'un projecte internacional de la Xarxa Urbal, el "Jo, política" en el que també ha participat la Diputació de Barcelona.
Vaig estar acompanyada per la meva amiga i regidora de St. Boi, Amor del Alamo. Com vaig comentar ahir, penso que l'Amor és una de les persones que conec que més ha treballat per ampliar els espais de participació de les dones en el món públic. El proper dia 27, com algunes altres amigues, deixarà les seves responsabilitats municipals i des d'aquí vull fer un homenatge a totes elles, perquè el treball que han desenvolupat ha estat molt important, i ja que l'opinió pública sobre els polítics i les polítiques no és massa possitiu, les persones que ens hi dediquem sabem el nivell de dedicació i esforços significa.
El treball de les persones que es dediquen a la política municipal és molt important. En moltes ocasions no tenen, ni tan sols, la plena dedicació a aquesta feina i s'ha de combinar amb la seva vida professional. No tenen horaris, ni caps de setmana lliures. Són persones que perden el seu anonimat quan surten a passejar pels carrers del seu municipi. La ciutadania s'apropa per fer demandes, per comentar el seu disgust per alguna acció municipal, en poques ocasions per felicitar per les coses ben fetes... es dóna per pressuposat que s'han de fer així! Són persones amb una gran vocació de treball pels altres i que estimen el seu municipi.
Moltes gràcies amigues i amics, regidors i regidores, treballadors i treballadores de la política municipal per la vostra il·lusió i la vostra dedicació

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Lucía!Estic totalment d'acord sobre el que escrius de la nostra amiga comuna, l'Amor del Alamo: "és una de les persones que conec que més ha treballat per ampliar els espais de participació de les dones en el món públic". i gràcies per revaloritzar-nos a totes una mica que falta ens en fa!!!

http://carmesanchez.blogspot.com

Lucia ha dit...

i tant que les coses s'han de fer així! Les polítiques i els polítics tenim aquesta obligació. No oblidem que som aquí per treballar, no hem de buscar les floretes.Tampoc oblidem que quan anem a la fleca, a la ferrateria o al taller mecànic, tampoc agraim la bona feina feta...
Un petonàs a totes les dones que tot i els entrebancs continuem treballant i participant de la vida política. Salut i força.

Anònim ha dit...

Hola Lucia,
Esta es la segunda vez que te envio un comentario, espero que ahora me quede editado.
En fin!, la tècnica!, ya sabemos que a veces falla.
Te daba las gracias por tu charla del otro día en Can Jordana. Me gustó mucho, sintetizaste de una manera muy clarificadora aquello en lo que nosotras creemos. Fue un respiro de aíre fresco en medio de tanta falsedad y hipocresía.
Después de escucharte y de leer tus palabras y las de Carmen Sánchez, que dos mujeres!, he editado un comentario sobre la red de mujeres, esta red invisible, sin poder pero tan efectiva y afectiva.
Un besazo

Amor