dimecres, 18 d’abril del 2007

L'Alcalde de la gent


M'ha arribat la notícia de que en Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, ha estrenat videobloc. Com vaig comentar a l'entrada anterior em sembla una forma de comunicació imprescindible pels polítics. Crec que és molt important que la ciutadania conegui el treball que es realitza des de les institucions i que puguin penjar el seu comentari.
Felicitats per la iniciativa!
Jordi Hereu, l'Alcalde de la gent

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Lucia, l´alcalde de la gent és aquell que troba feina abans als inmigrants que als barcelonins de tota la vida?
L´alcalde de la gent és aquell que expulsa als joves d ela ciutat per els preus de la vivenda que ell com a alcalde no arregla?
Lucia, ho escric per donar una mica de "moguda" als comentaris, jiji que si no és molt avorrit els monologes no?ooooooooooo ja es el que li agrada al alcalde Hereu, el 100 % d´adhesió jijiji.

Lucía Solís ha dit...

Hola Edmundo,
Crec que no és responsabilitat de l'Alcalde que els i les joves hagin de marxar pels preus de l'habitatge. De fet s'han creat 10.000 nous habitatges públics durant la darrera legislatura (crec recordar) i en el progama electoral es proposa la construcció de 12.000 més.
Pel que fa el tema de la immigració ja sé que en penses i no crec que et pugui convéncer d'altres coses però tinc la ferma convicció de que el nostre progrés i cohesió social passa per aquest punt.
Encantada de que em donis el "toque" crític. Penso que a l'Alcalde Hereu ni a mi ens agrada que ens donin la raó perquè si ni que no ens diguin el que pensen. Som demòcrates de principi. De fet, féia en falta algun comentari teu.

garmir ha dit...

Hola Lucia,
És que em sap greu portar sempre la contraria per això ja havia vist el post fa uns dies, peró no m´atrevia a opinar.
El "toque" crític tal com l´anomenes molt bé , Lucia, permet apendre tant a uns com a als altres, ningú té la raó del tot, hi un gran "color gris"i a Barcelona crec que gunyarà aquell que més s´apropi a aquesta gran massa gris.
Demà hi ha el primer debat de l´alcaldia de BCN crec que a les 10 d ela nit per la 2.
Una salutació.
Edmundo.