divendres, 6 d’abril del 2007

Un nou pensament

M'agrada molt recòrrer a cites d'alguna persona coneguda per il·lustrar les coses que escric o intento explicar. M'he posat la fita de canviar cada mes la frase que il·lustra el meu bloc. Aquest mes he escollit una d'en Benjamin Franklin que m'ha fet raonar sobre la situació política del nostre país durant els darrers temps.
S'està jugant algú la nostra llibertat essencial per adquirir una petita seguretat temporal? Suposo que cadascú, en funció de la seva visió/ideologia ho veurà d'una manera diferent. Ho deixó per la vostra reflexió.

4 comentaris:

Amparo ha dit...

Franklin era taxativo, me gusta. Genial lo de ir cambiando la cita. ¿Guardarás las anteriores en un post? Leerlo sería ir viendo la evolución filosófica de tu diario ;-)

Lucía Solís ha dit...

Pues no lo había pensado. Intentaré recordar la primera (era de Luther King) y ahora mismo guardo la última para hacer lo que me sugieres. Molt bé...

garmir ha dit...

Hola:
Felicitats, es molt interesant això de les cites que esmentes i aquesta de B. Franklin està molt bé.

Lucía Solís ha dit...

Hola,
Ja he recollit les cites anteriors. Si voleu les podeu veure al final de la pantalla, just a sobre de l'apartat d'entrades anteriors. Gràcies pel vostre suggeriment.
A reveure!