dimecres, 23 de maig del 2007

Ara també pren vi en Rajoy


I si no és així, resulta encara pitjor del que em pensava. Em refereixo al recolzament que li dóna Rajoy a les paraules d'ahir d'Aznar i demana el vot pel seu partit "para defender la libertad y por la derrota de ETA". Suposo que després d'aguantar les paraules del seu amic José Maria, criticades per totes les forces polítiques ja que continuen en solitud el seu camí, ens podíem esperar qualsevol cosa. Per què, ¿algú no pensa que és una "mamarrachada" afirmar que "cada voto que no venga al PP servirá para consolidar la presencia de los terroristas en las instituciones"? Jo no he volgut entrar molt en aquest tema perquè m'ho remou tot i perquè sóc molt respectuosa amb les polítiques antiterroristes de tots els governs però això m'ha superat.
Va afegir que "no existe un ejemplo de deslealtad tan grande como el de Zapatero que ha puesto en cuestión las bases esenciales de la Transición" referint-se a la negociació amb ETA. Però no recorda quan ell mateix negociava? No tornaré a repetir tots els trasllats, reduccions de condemnes i trobades amb ETA dels governs d'Aznar perquè ja cansa però que es callin ja i deixin de trencar la societat amb mentides.
Estic d'acord amb el company bloguer,Ferran Bello, quan diu:"Avui m’ adono que el que diuen aquests individus no es cap “boutade”, es quelcom que ha estat estudiat pels comunicadors neocons de forma molt meticulosa. Volen portar-nos cap el model reaccionari nord-americà promogut pels extremistes i integristes de l’ entorn dels actuals dirigents del Partit Republicà. Estan desenvolupant una campanya sistemàtica que preten confluir no en les eleccions municipals, si no en unes eleccions generals anticipades."
I, com no, amb el President Zapatero, la resposta, el diumenge a les urnes. Anant a votar!!!

5 comentaris:

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Hola Lucía. Jo crec que tot a la dreta està pensat i sistematitzat. No hi ha paraules improvisades ni espontànies. Per això es caracteritzen, precisament, les dretes, per no tenir creativitat, ni llibertat d'opinió. Tots a una i ay! del que se surti d'allò que està programat pels líders.
Si encara quedaven arguments per no votar-les.. aqui n'hi ha un i de molt gran. Sento fàstic!

garmir ha dit...

Hola:
No s´han de treure les coses de contexte, estem en l´àmbit de combat de unes municipals i només això, després ja vindran quan toqui les generals, on Rajoy pot treure un bon resultat.
Els Neocon aqui no vindran, Espanya i Catalunya son diferents, veieu la reacció del 14-M,a USA davant l´atac del 11-M tothom haurià donat suport al govern vigent, aqui NO, totohom va votar al ZP un lider mediocre , al qual ja buscaven relleu com al Clos , i a qui aquell dia li va tocar la Loteria Politica.
El PSC a Catalunya el que hauria de fer és veure si podrà guanyar unes eleccions autonòmiques algún dia a CIU i no governar com sempre amb l´ajuda d´altres , doncs recordem que CIU va guanyar tant al 2003 com al 2006, i el PSC governa gràcies a mèrits d´altres , doncs no va superar a les urnes a CIU.

Amor del Alamo ha dit...

Els del PP sempre pixen fora de test!.

garmir ha dit...

Hola Lucia:
Moltes felicitats per la victoria del PSC a Barcelona.

Lucía Solís ha dit...

Moltes gràcies, Edmundo. M'agrada el teu fair play però em preocupa molt l'abstenció. Crec que haurem de fer, totes les forces polítiques, una reflexió molt profunda.