dilluns, 21 de maig del 2007

Diumenge ens toca escollir


L’altre dia parlava amb dues companyes sobre la perspectiva que té la ciutadania vers aquesta nova cita amb les urnes. Totes tres coincidíem en que hi ha persones que pensen que no existeix gran diferència entre la dreta i l’esquerra a l’hora de construir la ciutat. Evidentment, nosaltres no pensem així ja que militem en un partit amb convenciment i per ideologia, si no fos així podríem estar a qualsevol altre.
El tema és complicat. Si mirem les propostes electorals dels diferents partits pot semblar que tots diem el mateix. No és així. El model ha de canviar per força, ja que la ideologia s’aplica a la gestió.
El PSC planteja un programa basat en el desenvolupament, la cohesió social i la convivència. Jo crec que la nostra gestió en aquests anys ens avala. Hem treballat per construir una ciutat amb barris dignes, siguin barris obrers o no. La transformació s’ha realitzat, sobretot, als districtes que més ho necessitaven, posant-los al mateix nivell que la resta de la ciutat.
S’ha fet un esforç per millorar la via pública i trobar espais de convivència i trobada, espais amables on passejar o gaudir d’una estona d’esbarjo com són les illes de l’Eixample.
La igualtat i el treball per la convivència són principis d’esquerres que els i les socialistes estem defensant des de fa molts anys i que no seran prioritat per un govern municipal de dretes perquè no són els seus principis ideològics.
Si volem continuar treballant per una Barcelona millor hem de votar PSC el proper 27 de maig!

1 comentari:

garmir ha dit...

Hola Lucía:
Com pots imaginar no tinc la mateixa opinió que tú, no pretenc obrir un debat amb tú, perqué sé que cap dels 2 canviariem d´opinió, i sempre ens hem tingut i tindrem un gran respecte, per aixó crec que convé més resaltar els punts de concordança.
Jo també vull una ciutat amb cohesió social, i on tothom pugui viure bé , per aixó jo el que critico i per aixó votaré PPC és que la cohesió social dels altres impliqui la meva fractura social, ho sigui que empreses municipals com Barcelona Activa trobin feina abans a inmigrants que a mi , que no m´insertin laboralment i no fassin res per mi amb la de impostos com a classe mitjana que la meva familia paga, i quan vas a demanar alguna cosa a l´ajuntament et donal´esquena , per iaxó no puc creure en el PSC , crec que només s´omple de paraules maques , peró governa com els liberals, per aixó vull donar una oportunitat a CIU i PPC.

Peró estem d´acord en qué tots estimem Barcelona i en aixó , tots junts treballarem junts colze amb colze, per fer una ciutat millor per tots , aixó supera PSC i PPC i es crec jo el punt comú de tots.

Et dessitjo sort el 27, i el 28 tots junts hem de treballar per Barcelona.
Gràcies per llegir-me.