dijous, 26 de juliol del 2007

El meme de la Catosfera

La Carme Sanchez em fa arribar un nou meme. Sembla que estan de moda! L'ha iniciat el Saül Gordillo i s'anomena "mem de la catosfera" i són recomanacions de la catosfera :
Recomana’m un bloc en català: De bat a bat, el bloc de José Antonio Donaire, la defineix com una bitàcola de política ficció, molt recomanable pel seu estil.
Recomana’m un bloc en un altre idioma: Peor para el sol, un descobriment. No té res a veure amb la política. Un mosaic de pensaments i poesia.
Recomana’m un post d’especial interès: Qualsevol del Diari de Miquel Iceta, ningú ens fa les cròniques polítiques com ell.
Recomana’m un web: Ara que treballo a Sabadell, de nou, recomanaré la de l'Ajuntament de Sabadell que és una de les millor valorades en la classificació de webs municipals. Farem una mica de publicitat de l'empresa.
Recomana’m una eina d’Internet: Flick, per a mi ha estat tot un descobriment. Ja sé, ja sé, no és per tant, però jo sóc una novata.
Recomana’m un vídeo: Qualsevol de los Especialistas Secundarios, els trobareu a Youtube. A mi m'agraden més a la ràdio però els seus gags a la tele són molt divertits.
Recomana’m un àudio: Doncs aquí em bloquejo. Ho sento.... No trobo ara res.
Va! Qui s'anima a respondre? Garmir, Amor, Francesc... Ja sé que us faig una feineta!!!Je, je, je...

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Lucia:
Ja he intentat donar resposta al teu meme, complicadet, jiji.
Felicitats per la teva feina al Aj. de Sabadell.
Edmundo.

Amor del Alamo ha dit...

Hola Lucia,
explícame un poco de què va eso del meme. He ido a la playa y estoy un poco "torrada".
Un beso

Amor

Lucía Solís ha dit...

Hola Amor,
Sólo se trata de que respondas las preguntas que tiene el meme en una entrada en tu blog. Después se lo puedes pasar a quien tu quieras.
Un beso.