dijous, 30 d’agost del 2007

M'han donat un premi


Oe, oe, oe, oe.... Sí, resulta que he estat premiada amb un "Thinking Blogger Award". Ja sé, ja se... Us pregunteu: què és això? Quina mena de premi és aquest? Què us pensàveu que era com un Nobel? Doncs no, és una cosa modesta però m'ha fet il·lusió. Es tracta d'un premi-meme que vol ressaltar blocs que facin "pensar". M'ha sorprés molt que l'Amparo m'escollís, encara que és amiga no m'esperava estar entre les seves recomanacions. Concretament diu del meu bloc: "Contiene reflexiones que hace que me detenga a pensar sobre asuntos en los que ni había reparado." Gràcies Amparoooo!
Per continuar el meme has de complir aquestes condicions:
A)Només pots escriure una entrada recomanant 5 blocs si has rebut un premi.
B) Has de fer un enllaç amb l'entrada origen d'aquest meme.
C) Si vols, pots incloure el logo del premi en el teu bloc (penso fer-ho per fardar je, je,...)
Bé, doncs, em toca entregar els meus premis. Tasca difícil i, clar, no puc tornar a premiar a l'Amparo de la que sóc fan. And the winner are:
1. Peor para el sol. Ém té el cor trencat. Escriu sobre moltes coses però a mi em transmet poesia i bon rotllo.
2. Lourdes Muñoz. Perquè és la meva mentora bloguera. Vaig descubrir el món blogguer a través d'ella. Em va ajudar i ensenyar.
3. Montse Boix. La dona que més sap de ciberfeminisme a Espanya. Si vols estar al dia i conéixer les seves opinions entra-hi. Periodista, feminista i bona amiga.
4. Temps de canvi. Perquè aquests nois són molt joves però molt grans en coneixements i experiència. Potser els seus posts són molt intel·lectuals però val la pena dedicar-hi un temps.
5. Julia Ardón. Perquè he de reconéixer la meva admiració per les feministes llatinoamericanes que són capdaventeres ideològicament, en aquests moments, i a la Julia la segueixo encara que no li deixo comentaris.
Podriaposar molts més. De fet m'he deixat els que més visito Amor, Carme, Francesc, Garmir, Francis Black, Montse, Salva,... perquè només puc posar cinc i em semblava injust. Però també em feu pensar, eh? Doneu-vos per premiats.
Moltes gràcies per llegir el meu bloc, això és el que li dóna sentit.

12 comentaris:

Bruguers ha dit...

Felicitats!!!
Jo et visito sovint i la veritat és que m'agrada el teu bloc.
Ara et llegiré amb més respecte jeje:)
Salutacions.

Lucía Solís ha dit...

Gràcies Bruguers!!!
Jo he descobert el teu aquest estiu que tinc una mica més de temps i també m'agrada molt. De fet, et tinc "reseseada" i veig les teves noves entrades.

Brie ha dit...

Eiiii, felicitats!!! :D a ver si puedo seguir tu ejemplo y algún día me dan un premio a mí, qué ilusión :D
Llevo poco tiempo leyéndote pero creo que el premio es más que merecido, felicidades de nuevo! :D

Salva ha dit...

Hola lucía i felicitats per aquesta recompensa a la feina ben feta.
Tambè per enrecordar-te de nosaltres que encara i que no ens coneixem en persona estem fent una colla i de mica en mica ens anem coneixent cada dia més.

´´ ha dit...

felicidades , me gusta mucho tu blog , hay temas para discutir y eso mola

Anònim ha dit...

enhorabuena, hay premios que llenan el ego de uno/a, sigue trabajandote el blog y contandonos cosas interesantes para que podamos meter baza...

lluis

garmir ha dit...

Hola:
Moltes Felicitats, Lucia, veus la teva inteligència ha estat premiada, és cert escolleixes molt bé, els temes .Ho fas molt bé.De fet el teu blog és un dels que més m´agrada.
Endavant.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Y yo que te voy a decir que tu no sepas.... Felicidades y un beso muy fuerte.

Montse ha dit...

Moltes felicitats Lucía, espero que tots els que en format, aquest grupet, ens anem coneixent cada vegada més.
és veritat, ets una persona, amb les que compartiria moltes idees, i manera d'ésser, ens agrada la lluita continua, t'ho mereixes, felititats i una abraçada.

Elisa ha dit...

¡¡FELICIDADES!!
Además es que es un blog que toca muchos temas.

Lucía Solís ha dit...

Gracias a todos/as, coleguis blogueros... La verdad es que me gusta compartir estas pequeñas cosas que esbozo en el blog.
Un abrazo.

Carme Sànchez Martín ha dit...

Moltíssimes felicitats, wapa! T'ho mereixes!
Petonets!