dissabte, 15 de setembre del 2007

Avui és un dia important...


... perquè torno a deixar de fumar. Sí, ja vaig estar sense fumar més de deu anys i vaig tornar a fer-ho d'una manera totalment conscient i voluntària. D'això fa una mica més de dos anys. Vaig decidir que tornava d'una manera transitòria però ho he anat allargant i ara ho torno a deixar. Però no penseu que és per sempre. Què va! Faré com l'Amparo, quan sigui velleta tornaré a fumar.

Porto una hora llevada i ja m'han vingut ganes d'encendre la cigarreta com unes tres vegades. No cediré. Ho he deixat abans i ho tornaré fer. El primer que he fet és explicar-li a tothom (ara us toca a vosaltres) així no em puc tornar enrere! Però vull que sapigueu que escrivint aquest post, entre l'ordinador i la tassa de cafè, tinc el mono mirant-me fixament i em diu que no aguantaré. Ja! No sap amb qui s'ha trobat!

No faré ara del meu bloc un diari sobre el tema però, de tant en tant, us aniré explicant.

Ah! Ara enteneu la cita del mes de setembre, oi?

14 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Has de ser forta i deixar de fumar, ja veuràs que ho aconseguiràs i no et veus amb dificultat no dubtis en recolzar-te en nosaltres o en el suport mèdic. La teva salut t´ho agraïrà.

Montse ha dit...

Es molt dur, deixar de fumar, jo ho faré quan acabi el tractament, però costa molt, intenta tenir sempre alguna cosa a les mans, potser regalius, xicles, xupa-xups, i les ungles, i sobretot anims aquesta serà la definitiva.

Salva ha dit...

Anims, ets la millor i tu pots.
Ara no abusis del café, ni dels dolços, ni de la beguda, ni de ...

UN MININO EN EL TEJADO ha dit...

Lo mejor es intentarlo en una etapa tranquila, ordenada, estable, y apuntarse a un ginmasio, porque ves como evoluciona tu capacidad pulmonar y luego da pena fastidiarlo. Lo peor son los 3 primeros dias, el resto va solo.

Montse ha dit...

COM ANEM???

Lucía Solís ha dit...

Ei, gràcies pels ànims!!! Ho porto prou bé. Aquest matí he notat que estava una mica tensa i pujada de to, he anat a la farmàcia i m'han donat unes pastilles d'homeopatia per anar més tranquil·la.
He metido al mono en el cuarto de los trastos entre la tabla de planchar y la caja de los libros que aún no he podido colocar en ningún sitio. Creo que está aburrido y pronto se irá a buscar otra persona a la que atormentar.
Os iré contando....

Bruguers ha dit...

Jo vaig deixar de fumar fa 7 anys i és una de les poques coses que tinc clares que no tornaré a fer mai més.
Lliberar-se de l'estanc, de trobar restes de tabac pel bolso, de patir per si em quedava sense tabac... jolín que bó!!!
El més dolent, un grapat de quilos. Què hi farem!
Si ja has deixat de fumar un cop, saps que pots tornar-ho a fer. Ànims i endavant!!!

Brie ha dit...

Molt bé. Lucia!!! :D yo nunca he empezado a fumar, no fuera que luego no lo pudiera dejar, soy tan débil de voluntad... :)

Carme Sànchez Martín ha dit...

Vinga que tu pots!!!!
Petons i abraçades (són millors que la nicotina; t'ho asseguro)

Amparo ha dit...

Nunca es un buen día para dejar de fumar. En un mundo ideal, el tabaco, el chocolate, el foie y el alcohol, serían elementos obligatorio en nuestra vida para estar sanos y antioxidados.

Como no es la primera vez, ya sabes lo que te espera. Ánimo y besos sin humo de una fumadora no practicante.

(El truco está en no fumar, aunque tengas ganas ;-))))

Amor del Alamo ha dit...

FELICIDADES!!!!
ja dejaste de fumar y pòr tanto ja sabes lo que significa.
Un beso

Montse ha dit...

Com va?
Anims Lucía!!!

Anònim ha dit...

De dur res de res, només cal que tinguis al costat algú al que t'estimes amb bogeria i "voilà", el dia de seu sant, aniversari o altre dia assenyalat li regales. I ja està. Fàcil, oi?

Lucía Solís ha dit...

Hola a tothom!!!
Estic molt bé. No us vull enganyar, tinc ganes de fumar, però ho control·lo. Si ja li vaig dir jo al "mono" que no sabia amb qui se la jugava.
Gràcies per tots els missatges de suport!!!