dimecres, 26 de setembre del 2007

Les dones a l'Afganistan


Durant els darrers dies he trobat diferents notícies que m'han fet pensar en escriure algun post (les declaracions de Pasqual Maragall al diari ADN, els soldats de l'Afganistan, el debat al Parlament,...) però no tinc massa temps. Malgrat això no puc deixar de fer esment a un article d'ahir al diari ADN sobre les dones a l'Afganistan.

Ja fa alguns anys vaig tenir l'oportunitat de conéixer la trista realitat de la vida de les dones afganeses i em va impactar molt la manca de respecte als drets humans que hi ha en aquest país i, en concret, la manca de respecte a les dones. Ahir llegia que les dones afganeses opten per autoimmolar-se per deixar de patir els maltractaments als que són sotmeses, no només pels seus marits, sinó també per les seves sogres. El voleu llegir? Cliqueu aquí




7 comentaris:

Montse ha dit...

Que trist Lucía!!, aixó no pot ser, aquestes dones viuen per patir, sino mireu la pel.licula OSAMA, es terrible el patiment de ser dona en aquest país, i molts d'altres.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Gran Pel·licula Osama...
Quina vida és aquesta? I que fort que els patrons de les dones maltractades es repeteixin en les sogres producte de les seves frustracions... Quina pena! És de bojos!!!

garmir ha dit...

és horroros , les dones afganes pateixen molt.

Amparo ha dit...

Lo que aún nos queda por hacer...

Brie ha dit...

Buf, a mi se me ponen los pelillos de punta sólo de pensarlo... en vez de inmolarse, podrían prenderle fuego a sus maltratadores, digo yo... es broma :), bueno, deja que lo piense...

Què t'anava a dir ha dit...

Les dones són les principals víctimes de la guerra. En un conflicte sempre pateix el més dèbil, però els que la fan encara no ho han après potser ho hauran de descobrir massa tard.

Anònim ha dit...

great blog ! We would love for you to write your blog at our site.
get paid to blog at www.wyplanet.com

free mp3 music downloads