dimecres, 10 d’octubre de 2007

No vull opinar sobre aquest tema


No vull parlar d'ETA i l'atemptat d'ahir. Ja imagineu el que penso sobre el tema així que no dedicarem més temps a donar publicitat a la banda terrorista.
Prefereixo fer esment a una notícia de la setmana passada que no he comentat al blog i considero important: l'inici del tràmit parlamentari de la Llei per l'eradicació de la violència masclista al Parlament de Catalunya.
Crec que és una bona notícia per les dones i per les institucions que treballem l'atenció a les víctimes de la violència masclista. En aquests moments sóc responsable d'aquest tema a l'Ajuntament de Sabadell.
Em van convidar a la seva presentació però no hi vaig poder anar, malgrat tot m'he assabentat de la desafortunada intervenció de la Sra. Nebreda del PP dient que era una llei innecessària. No em dedicaré a replicar l'opinió des d'aquí però us faig un link a un article de la Mila Arcarons, diputada del PSC, a la web de Dones en xarxa explicant perquè és important i què significa.

Bona lectura!

4 comentaris:

Montse ha dit...

Tota mesura es bona, per� s'haur� de crear una bona xarxa d'infraestructuras, des de m�s jutjats, fins a m�s cases d'acollida, com m�s ajuts per les dones i els seus fills, i un bon suport psicologic, espero que no sigui una llei, sense res al darrera, com sol passar.

francis black ha dit...

Es un tema complicado , tenia un compañero en el curro que cuando ibamos por la calle y veia a una chica las dividia en dos , las que se follaria y las que le daban asco . El tio en principio no tenia el perfil de troglodita pero lo era , una dia discutio con una compañera en el trabajo y su argumento era que estaba mal follada , tios asi hay unos cuantos y claro si tienen pareja y la cosa se tuerce pues supongo que los resuelven a lo bestia .

Amparo (ya sabes a qué mail enviarme la info) ha dit...

Publicaré todo lo que me envíes ;-)

garmir ha dit...

Hola:
No cónec les declaracions de la meva estimada senyora Nebrera, peró puc assegurar que ella vol el millor per les dones com tothom, altres desde alguns mitjans de comunicació davant la seva força ideologica només la desprestigien,amb diputats com Nebrera el tripartit ho té mès dificil que amb "mansos" com Artur Mas, que estan domesticats i .....no presenten mocions de censura.
El PPC té moltes dones en posició directiva, la propia Nebrera, Angeles Olano diputada per Granollers molt brillant o Carina Mejias la portaveu, en canvi on té el PSC dones en carrecs directius?????, fora de Manueela de Madre mitg jubilada o Montseerat Tura gens estimada pels montillistas on son????