dijous, 11 d’octubre del 2007

Sense paraules


Com déia ahir Gabilondo del vídeo de Rajoy: "S'ha equivocat de dia, no és Nadal; de càrrec, no és el cap d'Estat; i de segle perquè ja no es parla així, en lletra gòtica". De veritat no sé si vull parlar d'això tampoc. A mi l'exaltació de l'esperit nacional (sigui quina sigui la nació) em sembla molt perillós i com déia el meu pare "no está el horno para bollos".

Continuem a veure qui té la bandera més gran, i el dia que s'ha d'aprovar un tema que a la gent li afecta més en el seu dia a dia, la Llei de l'Habitatge, es posicionen en contra sense cap aportació, només perquè estan en contra d'un article. Va vinga!


M'ha agradat especialment aquest article d'elplural.com

7 comentaris:

Brie ha dit...

Creo que por suerte me he perdido el discursito facha de Rajoy... :D vaya panda... los unos y los otros, todos parece que tengan ganas de liarla... estoy de acuerdo con tu padre :D

Montse ha dit...

A mi el "Rajoy" em sembla un impresentable, i que no ha sabut perdre les eleccions, l'únic que fa es posar més llenya al foc, a veure si s'en va ell, el pijo, i el tonto, vaja trio!!!!

garmir ha dit...

Lucia:
és la resposta al video de tarjeta Vermella de las JSE ridiculitzant a la gent popular, el cert es que el PP defensa Espanya millor que el PSOE, que hagués fet el PSOE a la Crisi de Perejil, ara els moros camparien per on vulguessin, igual que al 2005 es va regularitzar a tothom,en plan amnistia.
SACALES TARJETA ROJA al PSOE de ZP que no defensa Espanya, claudica davant Al-Quaeda, retirant-se de Irak, etc....
Avui és un dia bónic per els catalans que celebrem amb força el 11-S i també el 12-O.
Altres..... deixen l´espai politic de la defensa nacional a només un partit i després es queixen.....
Eiii, no t´enfadis molt, ja saps que sempre fem debats "de guante blanco" i desde l´amistat.
Fins aviat.

´´ ha dit...

garmir

els moros camparien per on vulguessin ?????


He visto el video y hombre es patetico , pero como culaquiera de ese tipo , hay gente que se siente orgullosa de ser española , catalana , diestra , rubia , hay gente para todo si quieren salir con la bandera por la calle perfecto pero yo ni estoy orgulloso de ser ser ESPAÑOL ni tengo banderas , pero me veo capaz de leer el PRONTER a un ritmo mas logico o era un guiño hacia el Rey , en plan yo tambien soy un inutil .

Salva ha dit...

Ni los unos son tan malos, ni los otros son tan buenos. Pongamos que todos tienen bastantes carencias y polemizan sobre cosas que realmente a nosotros ni nos viene ni nos va y siempre dejan lo realmente importante para siguientes legislaturas.

Anònim ha dit...

Rajoy y el PP vuelven a mostrarnos como cuando a la derecha, tanto la nacional-rancio-española, como la burgueso-catalano-indepe de Mas, le faltan ideas, lo mas facil es tirar de la enseña, la bandera, el pendon o la lengua y ala, montamos el numerito callejero, silvamos al rojo de turno y a pedir la dimision de ZP. Yo bubiera colgado mi bandera pero ahora es de ellos... otra vez sera ¡

Carme Sànchez Martín ha dit...

Això "qui la té més gran", i també "qui és més llegit, està més format i és més sensible" ( El Duran i Lleida es va passar de frenada la setmana passada en una entrevista...)