dimarts, 4 de desembre del 2007

ETA NO


Pel que sembla a les notícies, a aquestes hores no s'ha donat la mateixa situació que ahir a la manifestació contra el terrorisme a Madrid. Potser encara ens arribarà alguna informació que ens digui alguna altra cosa. No he pogut veure les notícies, espero no tenir que canviar aquesta entrada.
Ahir vaig sentir vergonya al veure les imatges d'un grup de "nosecomanomenar" cridant i insultant en el minut de silenci convocat a l'Ajuntament de Madrid. Semblava que era un altre país. Accepto les crítiques però no els insults a qui sigui (encara que per a mi "maricon" no és un insult, la manera de dir-ho era ofensiva) però el que em sembla pitjor és oblidar perquè s'estava allà. Van faltar el respecte al Guàrdia Civil assassinat i que a qui s'estava rebutjant era als terroristes.

2 comentaris:

Salva ha dit...

siempre hay gente que no tiene ni idea de lo que es la oportunidad y eso les quita la poca credibilidad que puedan tener.

FRANCESC CAYETANO ha dit...

Si, ha estat "de verguenza". La senyora que insultava al Zerolo per mi que no estava bé del cap.... amb la pancarta que portava