dimecres, 2 de gener del 2008

L'esglèsia i l'estat

L'esglèsia catòlica ha entrat a la precampanya amb molta força. Sí, encara que no hagi fet un recolzament explícit a cap partit, totes i tots tenim clar que el seu slogan de que la família es trenca ja l'haviem sentit al candidat del PP a la Presidència del Govern.
Jo estic educada en la fe catòlica com la majoria dels espanyols i espanyoles, de fet, d'una manera molt personal em considero creient però cada dia em sento més llunyana d'aquesta anomenada institució que es permet intromisions com la de l'altre dia, opinant i mentint d'una manera partidista sobre les polítiques del govern actual.
Ja s'han dit moltes coses sobre el tema però no volia deixar de dir que molts i moltes persones batejades en la fé catòlica tenim cada cop menys interès en pertànyer a un club que no ens respecta i ens utilitza d'una manera completament fastigosa per fer de contrapoder a l'Estat. Estic pensant d'una forma prou sèria "esborrar-me" de l'esglèsia. No ho penséu també vosaltres? Els estic donant la força de ser el club més gran del país simplement per no prendre la molèstia de fer-ho.
Us faig un link a la declaració que ha fet el PSOE sobre el tema.

2 comentaris:

Brie ha dit...

Escuché el otro día por la radio que te puedes "borrar" de las listas de católicos... en teoría, vas donde te bautizaste, rellenas mil y una instancias, y al final acaban poniendo una nota en la fila del libro bautismal donde sale tu nombre que dice "no contabilizar". Es decir, que como se supone que no te puedes "desbautizar", sólo puedes hacer que no te tengan en cuenta en las estadísticas... ¡pa cagarse!
Por cierto, le debemos a SithWolf una fiesta en condiciones, que la de fin de año fue un poco "triste" y como dentro de poco es su cumple... se la organizaremos :D

garmir ha dit...

Hola:
és bónic pensar que hi ha vida després de la Mort, i els valors que porta la religió, peró el problema bé quan es fa politica amb aixó, uns Esglesia no haurien de fer politica i altres Estat, no haurien de voler reduir a l´espai privat el fet religiós, no sé si amb el actual Govern podran conseguir "una Entente cordial". Ho veig dificil, és curiós Felipe Gonzalez no va tenir aquests enfrontaments amb ells.