diumenge, 13 de gener del 2008

Pena.

Sí, em fa pena tornar enrera. La part més conservadora de la nostra societat s'ha posat com a objectiu fer un, dos o vint passos enrera en els drets assolits en els darrers anys. Us heu adonat de com s'està assetjant als i a les professionals sanitaris que practiquen avortaments? Doncs la darrera és criminalitzar a les dones. Podéu veure la notícia a El Periódico

3 comentaris:

garmir ha dit...

Hola:
Lucia, has anat a tocar un tema que precisament explica perqué estic al PPC o proper a CIU, la defensa del dret a la Vida.
El avortament és per a mi semblant a un crim, és negar Vida,la Dra. en Dret, M.Nebrera ja va fer amb e-cristians, una manifestació a la Zona Alta de BCN , denunciant el clima d´Impunitat en que s´actuava en el tema tan greu del Avortament a Catalunya, ara fa més d´un any, molt abans de que hagués la excel.lent operació policial contra els pressumptes avortistes il.legals.
Amb els metodes anticonceptius moderns, l´avortament hauria de estar prohibit, és un crim a el dret a viure, és destrueix vida, fan el mateix que feia Hitler o Stalin, peró amb un clima de total impunitat.
No sé si he comés errors al expresar-me, suposo que si, que no sé explicar-me molt bé, peró es podria resumir, en que Avortament no, és curiós com aqui no protesten els que deien NO a la Guerra d´Irak, quan és el mateix una guerra contra la Vida.
Gràcies, si més no, per publicar la meva Opinió.
Una Abraçada.

Lucía Solís ha dit...

Sempre la publicaré, ja ho saps, però no puc estar d'acord amb tu de cap manera i no entraré en aquest debat perquè ja es va prodouir en el seu moment i es va apostar pel dret de les dones a decidit. L'únic que defenso és que no es pot enviar a la Guàrdia Civil a casa de les dones que han avortat. També vull manifestar amb aquest post que s'està creant una radicalització a la societat amb temes com aquests i que no em sembla que sigui un joc massa net. L'Espanya nacional catòlica està tornant al carrer 30 anys després...
Ah! I conec a algunes persones molt properes a l'ideari del nucli més dur del PP que fa el discurs contrari a l'avortament però que avorta. Aquesta és la doble moral de la dreta...

garmir ha dit...

Hola Lucia:
Tens raó, donada la nostra amistat , no entrarem en debat sobre aquest tema, crec que exposant les diferents opinions, ja és suficient, després ja decidira la Societat, nosaltres només som un peit gra de sorra.
Edmundo.