dilluns, 14 d’abril del 2008

Notícies d'avui.

He trobat dos articles d'interés avui als diaris. Anem per parts i els comentem. L'ordre no vol significar cap importància, simplement és el mateix en el que les he trobat.
La primera és un article d'opinió sobre la maternitat de la Ministra Chacón. Farà o no farà ús del seu permís de maternitat? Probablement haurà d'aguantar opinions de tothom i jo donaré la meva: crec que hauria d'exercir el seu dret que ens ha costat molt tenir-ho. També sóc una defensora de que el pare ha de comptar amb els seus drets com a tal i que cal compartir les obligacions parentals/marentals. Jo no crec que la cartera de ministra de defensa sigui incompatible amb un permís de maternitat. Llegiu el diari El Pais, us faig un link a l'article que també fa una comparació entre el valor de la conciliació quan l'exerceix un home o una dona i algunes estadístiques d'interés.
Un altre article és la columna de Lucía Etxebarria al diari gratuït ADN, ens parla de les dones als mitjans de comunicació, curt i directe... Compteu les fotos de dones i les d'homes a qualsevol diari i quan ja estiguin comptades mireu el tipus de dones i el tipus d'homes fotografiats... No us adelanto res més, cliqueu aqui i vosaltres opineu...