dimecres, 16 d’abril del 2008

Un dia especial


Sí, per moltes dones avui és un dia especial. Per unes perquè hem treballat molt per aconseguir la fita i per a moltes més perquè a partir d'avui les coses canvien. Em refereixo a que, avui, s'ha aprovat per unanimitat la "Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista" al Parlament de Catalunya. Us diré que la llei ha estat elaborada amb la participació de moltes dones que, des del moviment associatiu, han aportat la seva experiència i saber, i per especialistes de l'àmbit.
Avui ens hem emocionat al Parlament, erem moltes i ens hem sentit part d'aquesta llei, ha estat un d'aquests moments en els que m'hauria agradat tenir allà, amb nosaltres, a alguna d'aquestes persones que veuen la política com una cosa molt aliena a la seva vida perquè hauria vist que la política, els parlaments, les lleis, són properes.
No entraré a comentar les intervencions del portantveu del Grup Mixt (Ciutadans per Catalunya) ni el de la diputada Montserrat Nebrera del PP, no em ve de gust. No entenen el fons de la llei ni el que significa. Si algú té interés estic segura de que podran trobar comentaris a "Dones en Xarxa", la seva presidenta, Gemma Lienas, estava al meu costat o llegir la transcripció de la sessió al lloc del Parlament.
Espero que la Carme Sánchez em faci arribar la foto de grup, ens em fet amb algunes companyes allà pel moment en conformaré amb la que s'ha penjat a la web del Parlament. Em trobeu? (una pista, ara sóc rossa)

1 comentari:

Carme Sànchez Martín ha dit...

He penjat un parell de fotos de grup, però la que va quedar millor la va fer la Pia Bosch amb el seu mòbil, així que esperem que ens la passi o la pengi al seu bloc.
Va ser molt emotiu tot plegat, oi?