diumenge, 18 de gener de 2009

Òpera amb la família

Avui he anat a veure una òpera amb la Paula. Era el primer cop. Hem anat a algun concert però òpera no, encara que si havíem vist "La Flauta Màgica" en dvd però no en directe. He de dir que ens ho hem passat molt bé. Hem gaudit amb un muntatge molt ben pensat pel públic infantil on el propi Donizetti ens explicava la trama i què era una òpera, una partitura, etc... molt didàctic. També dir que l'han cantada en castellà cosa que facilita entendre millor la història i que han tallat algunes parts perquè fos més adequat per les criatures.
Val a dir que l'Adina d'avui era una bona amiga nostra, la NatashaTupin i el director, Fernando Álvarez, el seu marit. Fins i tot, el seu fill ha tingut un petit paper.
Si voleu gaudir amb els/les vostres fills i filles no ho dubteu, encara hi seran els dies 8 i 22 de febrer i el 8 de març a l'Orfeó Martinenc (Av. Meridiana cantonada Consell de Cent) i les sessions són a les 18.00.
Sincerament, ha sonat molt bé i totes i tots ens hem pogut emocionar amb una de les més belles i conegudes arias de Donizetti "Una furtiva lagrima". No era Pavarotti pero la ha interpretado estupéndamente como el resto del reparto.