dilluns, 24 d’agost del 2009

Reprenent l'activitat bloguera

Quan vaig començar el blog em vaig prometre no agobiar-me. No es tractava d'una obligació sinó d'un instrument d'expressió. De fet el meu blog ha resultat una estranya barreja de temes personals i polítics. De fet, en alguna trobada bloguera m'han preguntat de què anava i jo no sabia dir... És polític? És personal? És feminista? Tampoc importa massa, no?
El fet és que durant els darrers mesos no he tingut ganes d'escriure. Una part de culpa la té facebook que m'ha enganxat i m'ha permés expressar-me d'una manera més senzilla. Altra part de culpa l'ha tingut la feina que m'ha esgotat i quan arribava a casa no tenia ganes d'escriure. També hi ha una petita responsabilitat personal, he volgut assaborir una època molt especial i dolça, allò que diem un bon moment.
Durant aquests mesos han passat moltes coses al món i quan escoltava o llegia les notícies em venia de gust comentar però no trobava el moment de posar-m'hi. No m'estic justificant, no... Crec que no toca però ja que explico tantes coses al blog i hi ha persones que m'han seguit, he pensat que no estava de més dir que havia passat durant aquests mesos.
Així que torno a activar el blog. No sé amb quina periodicitat l'actualitzaré però espero tornar a un ritme normal i trobar als vells amics i amigues d'altres temps.

4 comentaris:

Amparo ha dit...

Rebenvinguda :-)

Lourdes Muñoz Santamaría ha dit...

Perfecte, contenta de tornar-te a llegir també al bloc,
:))

FRANCESC CAYETANO ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
FRANCESC CAYETANO ha dit...

Bienvenida Lucía. Me alegro mucho de esa etapa dulce. A seguir produciendo. Un beso a Paula