divendres, 14 de gener del 2011

Què li demano al futur o futura alcaldable de Barcelona?

Sembla que, finalment, els i les socialistes de Barcelona decidirem la candidatura a l'alcaldia de la nostra ciutat en unes primàries el 19 de febrer. Montserrat Tura i Jordi Hereu presentaran durant les properes setmanes les seves propostes de ciutat i la militància i els/les simpatitzants haurem de decidir entre les dues candidatures.

Jo tinc el meu vot decidit ja. En realitat no em cal escoltar les dues propostes perquè sé qui recull millor la meva idea de Barcelona i, si se m'apura, de fer socialisme i política.

Què li demano a una candidatura a l'alcaldia de Barcelona?

1. Que conegui la ciutat. Barcelona és múltiple, diversa, gran i petita alhora, complexa i, sobretot, la capital de Catalunya (suposo que això últim li dóna importància a la candidatura, oi?)

2. Que tingui un projecte. Governar una ciutat, sigui la que sigui, necessita un objectiu, una idea central i un pla de treball per assolir-ho.

3. Com a feminista m'agradaria que incorporés a les dones, les nostres necessitats, la nostra forma de veure i viure la ciutat i la nostra manera de fer política. Cal que sigui una dona? Depén. Hi ha dones que em representen i d'altres que no ja que no són més que mascles (no homes) amb ovaris a l'hora de fer política.

4. Que vulgui ser alcalde o alcaldessa i no que sigui una possibilitat de ser una altra cosa. Un pas necessari per aconseguir fites més importants en el futur. No vull dir que si vols ostentar una alcaldia, no puguis tenir altres càrrecs però si que la teva vocació principal sigui la de governar la ciutat. Li demano implicació i un compromís amb Barcelona.

5. I esdevingut d'aquesta que no vulgui ser-ho perquè és l'única opció que li queda...

Qui creieu que complirà amb les meves expectatives?


4 comentaris:

Amparo ha dit...

Digue'm agossarada, però em faig una lleugera idea... ;-)

garmir ha dit...

Lucia:
ÉS prou evident per qui t'inclinés, mira, espero que no es faci debat, docns Hereu ho té molt Fàcil , començar a preguntar a Tura, per temes concrets de carrers de BCN on pasin coses per eessoldre, tu creus que sabrà on cau el Carrer Escorial o carrer petittons Tura, si fins it ot els nacscuts a BCN no ho sabem tot, imagina't, es la Operaciona Paracaidista queda millor en Castellà,més gran feta i un diari s'apunta dient que Tura truria millor resultat, millor de que ?????.
Ar bé Trias Serà Alclade més de Derrota de Hereu que per Mertits propis.
Edmon.

´´ ha dit...

Hola Lucia , te paso una cantante aqui puedes escuchar sus discos

http://www.olgaroman.com/canciones.php?d=2&c=0#l0

toca el viernes en Luz de Gas.

Lucía Solís ha dit...

Gracias, Francis ¡Genial! Besos